Verksamhet, MenuCard AB

MenuCard digitaliserar restaurangbesöket: MenuCard är en app-baserad tjänst som vänder sig till företag och deras anställda. Via appen kan medarbetaren hantera allt, från att få inspiration och att boka bord till mobilbetalning med 10 - 30 procents rabatt och en redovisning av restaurangbesöket som passar in i företagets administrativa system. MenuCard samarbetar med över 100 företag som har över 200.000 anställda och har avtal mer än 200 kvalitetsrestauranger. MenuCard erhåller en transaktionsavgift som baseras på hur mycket restauranggästen spenderar vid besöket och betaltjänsten är godkänd av det danske Finanstilsyn, motsvarigheten till den svenska Finansinspektionen.

MenuCard är på väg till Sverige

MenuCard är ett restaurangkoncept för medarbetare* i företag som har ett avtal med MenuCard. MenuCard erbjuder medarbetarna rabatt på en mängd caféer, restauranger och sushiställen. MenuCard kan användas både i företaget och privat. MenuCard är till dig och ditt företag och erbjuder en mängd fördelar – både för företaget och för dig som medarbetare.

Se mer på MenuCards danska site: menucard.dk

*Du kan anmäla dig som medlem hos MenuCard även om du inte har tillgång via din arbetsplats. Ett medlemsskap kostar 49 DKK i månaden. Medlemsskapet ger dig tillgång till alla restauranger

Adress
c/o MenuCard ApS Trekronergade 147 C, 2. sal
2500 Valby Danmark
Likviddag
Enligt avräkningsnota
Period
2016-12-08 - 2016-12-22
Avstämningsdag
Lista
Aktietorget
Värdering
21.9 Mkr
Emissionsbelopp
20.4 Mkr
Fondkommissionär
Eminova
Teckningskurs
4 kr
Minsta antal att teckna
1000
Typ av underliggande
Aktier
Max. antal emitterade i emissionen
4 539 650
Hemsida:
www.menucard.dk