Verksamhet, WebGallerianScandinaviaAB

Vår marknad – 18.000 e-butiker som behöver oss!

Varje år startas det just nu mellan 1000 - 2000 nya e-butiker. Alla drömmer om det stora genombrottet. Det finns dock tre stora barriärer att ta sig över – marknadsföring, logistik och distribution. Vi vågar påstå att den största barriären är marknadsföringen som snabbt blir för dyr. Google kostar mycket pengar och konkurrensen på den arenan är enorm. Andra marknadsplatser som idag finns i Sverige tillåter inte e-handlarna att synas under eget varumärke. De blir bara produktleverantörer till marknadsplatsen och marknadsplatsen blir lätt enformig för konsumenten när alla produkter har samma avsändare.

Trots detta har t ex Fyndiq sedan 2010 byggt upp en omsättning på 350 miljoner sedan 2010 och bedöms av VA värderat till 1 miljard SEK inom 2 år. Vår ambition är att göra den resan snabbare, med lägre kostnader och större lönsamhet.
E-handeln växer lavinartad – något som gynnar alla marknadsaktörer. År 2024 prognosticerar Swedbank att e-handeln omsätter 300 miljarder i Sverige. I år är prognosen 58 miljarder.

I denna marknad har vi byggt en marknadsplats som e-handlarna älskar då de får synas under eget varumärke. Detta leder också till en helt annan köp-upplevelse för konsumenterna. En stor mångfald både av butiker och produkter man inte visste fanns. Det borgar för inspirerande shopping. Nöjda butiker och kunder!

Till detta kan läggas att WebGallerians partner Relation&Brand, som varit med från början, tillika delägare, bidrar med automatiserade processer både för butiker och konsumenter. Intelligent händelsestyrd marknadsföring och lojalitetsprogram med stora möjligheter till individuella preferenser. Bygg ”Min Galleria” och få erbjudanden från de butiker du gillar och vill följa. För butikerna innebär det att aktiviteter i form av erbjudanden och nya produkter snabbt och automatiskt når kunderna för ökad försäljning! Med sociala medier och starka partners ska vi snabbt bygga en stor databas för löpande marknadsföring av alla e-handlare som väljer att vara med. En plats för shopping, upplevelser och interaktion.

Adress
Box 93
184 21 Åkersberga
Likviddag
Enligt avräkningsnota
Period
2018-01-18 - 2018-02-21
Avstämningsdag
Lista
beQuoted
Värdering
60 Mkr
Emissionsbelopp
10 Mkr
Fondkommissionär
Eminova
Teckningskurs
9.25 kr
Minsta antal att teckna
500
Typ av underliggande
Aktier
Max. antal emitterade i emissionen
1081081
Hemsida:
www.webgallerian.se