Fondkommissionär Mangold Fondkommission AB


 
Orgnr:
556585-1267
Telefon:                
08-503 015 50
E-postadress
Hemsida:
www.mangold.se
Information
Mangold är en oberoende fondkommissionär som erbjuder moderna finansiella tjänster till företag, institutioner och privatpersoner.
Mangolds vision är att vara den ledande utmanaren inom den svenska banksektorn och våra ledord är att vara snabb, modern & tillgänglig.

Verksamheten innefattar aktiehandel, corporate finance, emissionstjänster, kapitalförvaltning och market making. Mangold är en av de marknadsledande likviditetsgaranterna och agerar även som Mentor på Nordic MTF samt som Certified Adviser på NASDAQ OMX First North.

Mangold står under Finansinspektionens tillsyn och bedriver värdepappersrörelse enligt lagen (2007:528) om värdepappersmarknaden. Mangold är medlem på NASDAQ OMX Stockholm, AktieTorget och Nordic Growth Market samt derivatmedlem på NASDAQ OMX Stockholm. Mangold är även clearingmedlem och emissionsinstitut hos Euroclear Sweden.

För oss är det viktigt att du som kund kan nå Mangold när du själv behöver det, oavsett vad du gör eller var du befinner dig i världen. Genom att vara mer nåbara än alla våra konkurrenter ger vårt team av experter dig bättre möjligheter till goda affärer. Detta oavsett om du kommer förbi på kontoret, ringer, chattar, twittrar, mailar eller skype:ar med oss. Vi arbetar för dig när du behöver oss.